28 EYLÜL-4 EKİM


Bu haftamız yine çok eğlenceli geçti.

"Oyun Evi"ndeki bu haftaki drama dersimizde "ÇOKLU ZEKA" testi yaptık.


Bu aslında zeka testi degil.Sadece bizim yeteneğimiz ve ilgimizin hangi konuda daha yoğun olduğunu anlamaya yarayan bir oyun dizisi. Sonuçları önümüzdeki hafta annemize anlatacaklarmış. Biz de heyecanla bekliyoruz :)

Bu hafta Deniz de Zeynep de şarkıcı olmaya karar verdiler. Hatta evde mini bir konser bile verdiler. Baba ve Annemiz bize seyirci oldu :)

Bu hafta Zeynep'in sınıf arkadaşı Yağız Batur'un doğum günü partisi vardı.




Tüm sınıf Yağızların evinde toplandık. Çok eğlendik :) Hatta patinin sonuna doğru tüm çocuklar kolbastı oynadık. Annelerimizin ağzı açık kaldı :) İyi ki doğdun Yağız Batur !!!

Bir akşam kalmak üzere annanemize gittik. Annanemiz bize oklava ile hamur açmayı ve erişte kesmeyi öğretti. Biz kestiğimiz hamurları çiğ yemek istedik ama pişmesini beklemek zorunda kaldık..


Filika Teyzemiz evimizdeki akvaryuma koyumak üzere 2 yeni balık daha aldı bize. Birisi kahverengi birisi mor renkli. Çok mutlu olduk :)

Bu hafta komşumuz Berksu'nun da doğum günü idi.

Annesi Sebla Teyze partinin konusunu "Taş Devri" olarak belirlemiş. Bu konuya en uygun mekanolarak da İncek Yolunda "Bahçe Et Lokantası"nı bulmuş. Mağaralar ve kayalıklarla tam taş devrine uygun bir parti idi. Bir çok konuk da parti konseptine uygun giyinince tam Taş Devri filmi gibi olduk :)




Parti boyunca oyunlar oynadık. Uzun uzun kahvaltılar yaptık. Pastaları da illa ki birlikte üfledik. Berksu'ya hediye gelen minik canlı köpeği sevmeye doyamadık :)





İyi ki doğdun BERKSU !!!

Bir akşam Zeynep'in sınıf arkadaşı Duru'lara misafir olduk :) Bir akşam okul çıkışında onlar bize misafir oldular :)

Bu hafta "Yaratıcı Çocuk" serisinden "Köpük Kitabı" aldık.


Evimizde çeşit çeşit şekiller modeller yarattık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder