14-20 ARALIK 2009

Bu hafta ailecek "Adana Sofrası" nda akşam yemeği yemeye gittik. Burası çocuklar için uygun bir yer. Çünkü çocuklara özel kocaman kapalı oyun salonları var. Ama ne yazık kı oyuncaklar çok Bakımsız. Oyun salonu buz gibi soğuk. Biz yine de keyfini çıkardık:)





Bu Hafta Zeynep'in okul arkadaşı Doruk'un doğum günü partisi vardı. Tüm çocuklar Doruk'ların evinde buluştuk ..
                                     
                                   

Zeynep "Kukla" yapmaya iyice merak sardı. Bulduğu tüm atık materyallerle değişik Kuklalar yapmaya devam ediyor. Hatta bu kuklalarla bize oyunlar safra sergiliyor:)



Bu hafta, bir akşam Feray Teyze, İrem Teyze ve kızı Yağmur Misafirimiz oldular:) Yağmur becerikli elleri ile öyle güzel kurabiyeler yaptı ki parmaklarımızı yedik:)


Bu haftaki ev etkinliğimizin konusu "yeniyıl" idi. Sevdiklerimize süper ötesi şahane yeni yıl kartları hazırladık. Sonra hiç birini vermeye kıyamadık:)



Bu Hafta domuz gribi aşısının 2. dozunu da yaptırdık. Annemiz aşıdan sonra bizi oyuncak almaya götürdü. Deniz "Polly Pocket Cruise Ship"; Zeynep ise "Bebek Alive (Canım Bebeğim)" ouuncaklarını seçti. Her iki oyuncağı da çok Beğendik:)




Bu hafta bir sabah Sibel Teyzelere kahvaltıya gittik. Öyle güzel zaman geçirdik ki hiç Ayrılmak istemedik:) Bu arada Müge Teyzemiz hepimize öyle güzel yeni yıl hediyeleri almış ki.. Çok teşekkür ederiz :)





Bu haftaki tiyatro etkinliğimiz için "Küçük Tiyatro" daydık:) Devlet Tiyatrolarının yeni çocuk oyunu "" adlı temsili izledik Pinokyo. Tek perdelik oyun. Hiç) almadan heyecanla izlediğimiz bu güzel oyunu tüm arkadaşlarımıza tavsiye ederiz: Nefes


Bu haftaki bilgisayar oyunumuz http://www.barbie.com.tr/ sayfasındaki oyunlar.


Öğretmenlerimizin gönderdiği kitaplar içinde en Sevdiğimiz kitap "Matematik oynuyorum" kitabı. Rakamları seviyoruz:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder