ORUÇOĞLU TERMAL RESORT

20-24 Ocak 2011 tarihleri arasında Afyonkarahisar'da Oruçoğlu Termal Resort Otel'de idik. Ankara'dan çıkıp otele ulaşmamız ortalama 4 saat sürdü. Otele giriş saati 14:00 olmasına rağmen, sabah biz gelir gelmez önce kahvaltımızı yaptık; sonra da mis gibi hazırlanmış odamıza çıktık. Odalar ortalama büyüklükte. 2 kişi için oldukça iyi ama çocuklar için ilave 2 yatak daha koyulunca okul yatakhanelerine benzedi :) 


Aynı tatilde babane ve dedemiz de bize eşlik ettiler. Yanyana iki oda ayarlandı ve her akşam çocuklarımızdan birisi babanelerde kaldı.. Böylece en azından uyurken tek çocuklu aileler gibi olabildik :)






Otelden kaldığımız zamanın büyük bölümünü hazuda geçirdik. Sıcak havuzda yüzmek çok zevkliydi. Hatta zaman zaman dışarı havuza bile geçiş yaptık :)



Büyük havuzla çocuk havuzunun arasında oldukça yüksek bir kaydırağı olan bir havuz daha var. Hafta içi kapalı idi ama hafta sonu çalıştırdılar. Çocuklar çok mutlu oldu tabi :) Otelin hamamına gitmek yerine, odamızın küvetini termal su ile doldurup kür yapmayı tercih ettik. Odalardaki banyoların küvetinde ayrı bir muslukla termal su veriliyor. Hem daha rahat hem daha hijyendi bana göre :) Otelin içindeki çocuk kulübü çok yetersiz. Ama öyle bir görevli abla var ki o bakımsız ve malzemesiz alanda bile çocukları mutlu etmeyi biliyor.. İnanılmaz..

Her gün 16:00-17:00 arasında çay ve kurabiye ikram ediliyor. Çocuklar her gün dede ve babane ile birlikte çay içip pasta yediler.. Boş zamanlarda ise öğretmenlerine söz verdikleri gibi bol bol kitap okudular..

1 yorum:

  1. Adsız25.1.11

    merhaba umarım iyisinizdir gittiğiniz oteli beğendim acaba nereden buldunuz ve rezervasyon yaptırdınız bu arada ne kadar oda fiyatıydı yardımcı olursanız teşekkür ederim
    sevgiler feray

    YanıtlaSil